0
Košarka

DOBRE VESTI IZ RUSIJE: ‘Pefi’ je dobro, evo kada će na teren… (VIDEO)

Objavljeno: 03.06.17 u 09:10

Srpsku košarkašku javnost uzburkala je vest da je naš plejmejker Stefan Marković teže povredio koleno i da neće moći da pomogne Zenitu u borbi za mesto u Evroligi.

Jedan duel sa košarkašem Himkija koji mu je pao na nogu, ostavio je popularnog Pefija da leži na parketu sa bolnom grimasom. Iznesen je sa parketa i čekala se tačna dijagnoza. Ona nije toliko loša kao što se u prvi mah mislilo.

Naime, na svu sreću Stefan Marković nije povredio koleno, već ga je uhvatio grč. Razlog je bio umor, a ne pad suparničkog igrača na njega. Ipak, sledi mu terapija, ali u Zenitu javljaju svojim navijačima da je sa bivšim srpskim reprezentativcom sve kako treba i da će biti spreman za majstoricu sa Himkijem koja će odlučiti o putniku u finale VTB lige i Evroligu.

Stefan Marković je ove sezone u VTB ligi postizao 10,3 poena po utakmici i beležio 7,6 asistencija. Odlučio je da se posle srebra u Riju povuče iz reprezentacije Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter