0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PRVI DULETOV SPISAK: Dve NBA zvezde, dva tamnoputa igrača i jedan košarkaš Partizana (SPISAK)

Objavljeno: 02.06.17 u 18:00

Bosnu i Hercegovinu čeka početak priprema za pretkvalfikacije za Mundobasket 2019, ali i debi Duška Vujoševića na klupi ‘ljiljana’.

Duško Vujošević je objavio prvi spisak od kada je postao selektor Bosne i Hercegovine. Crnogorski stručnjak je za pretkvalfikacije za Mundobasket pozvao dva tima, to jest 24 igrača. Tu su dva NBA igrača Jusuf Nurkić i Mirza Teletović, dva Amerikanca Zek Rajt i Aleks Renfro, a i jedan košarkaš Partizana, Adin Vrabac, kao i Kenan Karahodžić, koji je u Partizanu na pozajmici iz Unikahe.

Na spisku su se našli: Nemanja Gordić (Budućnost), Mirza Teletović (Milvoki), Jusuf Nurkić (Portland), Elmedin Kikanović (Alba), Andrija Stipanović (Bujukmeče), Milan Milošević (AEK), Adin Vrabac (Partizan), Kenan Karahodžić (Partizan), Draško Albijanić (Igokea), Emir Sulejmanović (Cibona), Nikola Gajić (Primorska), Miralem Halilović (Šibenik), Aleks Renfro (Barselona), Zek Rajt (Monako), Džanan Musa (Cedevita), Aleksandar Lazić (Dinamik), Edin Atić (AEK), Amar Gegić (Bajern), Imran Polutak (Zabok), Markus Lončar (Cedevita), Njegoš Sikiraš (Fuenlabrada), Darko Talić (Igokea), Nedžad Muratović (Sloboda), Almir Hasandić (Sloboda).

Okupljanje BIH reprezentacije zakazano je za 2.jul. Četa Duška Vujoševića se nalazi u ‘A’ grupi pretkvalfikacija sa selekcijama Švedske, Jermenije i Slovačke. Mečevi se igraju od 2. do 19. avgusta, a dve najbolje ekipe iz grupe idu u sledeću fazu takmičenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter