0
Košarka

VTB LIGA: Teodosić je nezaustavljiv, a CSKA u finalu!

Objavljeno: 31.05.17 u 21:14

Moskovski CSKA plasirao se u finale VTB lige pobedom i u trećem meču nad Lokomotivom iz Kubanja rezultatom 74:66.

Košarkaši CSKA svoju dominaciju nad ekipom Lokomotive Kubanj dokazali su i u trećem susretu polufinalne serije VTB lige. Neizvesnosti je bilo jedino u prvom meču, neposredno posle fajnal-fora Evrolige, sve posle toga bilo je rutinsko odrađivanje posla ‘Armejaca’.

Ekipa iz Moskve je večeras kontrolisala meč u najvećem delu i već posle prvog poluvremena imala dvocifrenu zalihu, a kasnije je i uvećavala, imala i plus 20, da bi na kraju ipak skinula nogu sa gasa i dozvolila domaćinu da priđe na ‘samo’ minus osam.

Ponovo je najbolji bio srpski plejmejker Miloš Teodosić koji je još jednom počeo sa klupe, a kasnije stigao do 16 poena, četiri asistencije i tri skoka, čime je zaslužio epitet najkorisnijeg igrača na ovom susretu.

Pored njega, Nando de Kolo je ubacio 13, a Eron Džekson 10 poena, dok je u timu Saše Obradovića najefikasniji i jedini dvocifren bio Kolins sa 18 ubačenih koševa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter