0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SLS: Nema Vršac toliku planinu da bi zaustavio Crvenu zvezdu (FOTO)

Objavljeno: 28.05.17 u 14:40

Crvena zvezda savladala je ekipu Vršca u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ u okviru 12. kola košarkaške Superlige rezultatom 80:55.

Često se ove sezone izveštaji sa utakmica Crvene zvezde u košarkaškoj Superligi ne razlikuju jedan od drugog, osim kada se radi o derbiju sa Partizanom.

Danas je, osim pobede, bitno za Dejana Radonjića da se niko nije dodatno povredio, jer je najsvežiji član ‘bolnice’ Marko Simonović meč gledao sa strane. Pored njega, u ‘civilu’ je bio i Nejt Volters.

FOTO: STARSPORT

Crveno-beli su bili veoma sigurni protiv pobednika KLS-a i nijednog momenta nisu dovodili svoju pobedu u pitanje. Posle prvih 10 minuta Zvezda je imala 15 poena prednosti, a dozvolila je rivalu samo četiri postignuta poena (19:4)

U nastavku je bila nešto ‘darežljivija’, ali je i uvećala svoje vođstvo za plus 23 na poluvremenu – 41:18.

Sve do kraja bilo je samo rutinsko odrađivanje posla, a vladari Jadrana, reklo bi se, igrali su sa 30 posto snage i angažovanja.

Šansu su dobili svi igrači u rosteru Dejana Radonjića, a najefikasniji je bio Luka Mitrović sa 11 poena, dok su po 10 imali Marko Gudurić i Ognjen Dobrić.

Ubedljivo najefikasniji na meču bio je Stefan Fundić u redovima Vršca, ali je on ujedno bio i jedini raspoložen u svom timu. Ubacio je šampionu 18 poena.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Superliga, 12. kolo:

Crvena zvezda – Vršac

19.00 Borac – Partizan
19.00 Spartak – FMP
20.00 Dinamik – Mega Leks

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter