0
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘KOŠARKAŠKA KLINIKA’: Dule Vujošević, trener Klivlenda i osvajač Evrokupa u Beogradu drže predavanja

Objavljeno: 24.05.17 u 18:35

Seminar za trener pod nazivom ‘Košarkaška klinika’ održaće se 24. i 25. juna u hali Šumice, a predavači će biti poznati svestki, ali i domaći treneri.

Glavni predavač bez sumnje je Duško Vujošević, legendarni trener Partizana i čovek koji je vodio selekcije Srbije i Crne Gore i Crne Gore, a sada je selektor BIH. Takođe, najtrofejniji je trener u istoriji Partizana, a radio je još u Španiji, Italiji i Francuskoj.

Pored Duška Vujoševića biće i poznato košarkaško lice Joan Plaza, stručnjak koji se proslavio vodeći timove u španskoj Endesi, a ove sezone je sa Unikahom osovjio Evrokup i predvodiće tim iz Malage u Evroligi sledeće sezone.

Tu nije kraj, jer iznenađenje stiže od ‘preko bare’. Naime, učešće na seminaru je najavio i glavni trener Klivlend Kavsa Denis Felton. Čovek koji ima više od 20 godina iskustva rada u NCAA ligi, koja predstavlja takmičenje za razvoj igrača pred najveću scenu, to jest NBA.

Od domaćih trenera predavanje će držati i mladi Filip Mihailović, momak koji ima veliko trenersko iskustvo. Najviše rada sa damama, jer je radio sa selekcijom Srbije, ali je bio trener u Azovmašu i sada je kondicioni stručnjak u Partizanu.

Nema razloga ako se mlad trener i želite da naučite nešto novo dođete na ‘Košarkašku koiniku’ u Beograd 24. i 25. juna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter