13
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OZBILJAN UDARAC ZA AMBICIJE KLUBA: Nikola Peković napušta Partizan?

Objavljeno: 23.05.17 u 23:35

Košarkaški klub Partizan očekuje izgleda veoma vrelo leto, pošto je, prema pisanju medija, Nikola Peković odlučio da napusti klub iz Humske.

Naime, kako piše Kurir a prenosi Srbija Danas, Peković se u prostorijama kluba ne pojavljuje od mečeva u FIBA Ligi šampiona, a sve operacije vezane za funkcionisanje vodi Milan Iskrin, potpredsednik Partizana.

Kako je dalje navedeno, Iskrin je već obavešten o Pekovićevoj nameri:

Peković vreme provodi u Crnoj Gori i na Zlatiboru, a u klubu nije viđen još od mečeva Lige šampiona. On želi da se posveti drugim obavezama i klub mu uopšte nije prioritet, a o tome je obavestio Iskrina. Što se tiče finansija, Partizan jedva drži glavu iznad vode, a jedina nada ove uprave jeste da se produže ugovori sa Telekomom i NIS-om.

Kao potencijalno rešenje navodi se fuzija sa košarkaškim klubom Dinamik, na čijoj klupi se nalazi Miroslav Muta Nikolić, mada će biti interesantno kako bi navijači ovu mogućnost prihvatili, s obzirom na odnos prema fuziji Crvene zvezde i FMP Železnika.

 

 

0
0

13 Komentara

  1. Ма каква фузија, знате шта је Човке обећао партизану и гробарима!
    Тачка на црно бели свет!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako je ova vesti tacna onda mi je stvarno drago jer sam bio u pravu kada sam bio protiv tog Pekovicevog dolaska na celo KK Partizan a narocito nakon onako kukavickog zabadanja noza u ledja svom kosarkaskom ocu Duletu Vijosevicu.Imao je Grba svo pravo sto ga je onako napadao i pljuvao u javnosti i nazivao malim coveculjkom u gomili nabildovanih misica. Dule mora po svaku cenu da se vrati u Partizan.

    0
    0
    Odgovori
  3. Vama i dalje nije jasno. FMP je klub za koji navijate,Zvezda ugasena. Samo sto vi slavite coveka koji vam je ugasio klub,sto se mene tice Pekovic je najlosije resenja bio i ostao,vreme ce pokazati koliko je zgrada sazidao na Zlatiboru zarad tog zadovoljstva da unisti KK Partizan.

    0
    0
    Odgovori
  4. Jel to fuzija kad se fuzionises, a ostanu da igraju oba kluba? 🙂 U istoj ligi jedni protiv drugih igraju fuzionisani klubovi? 😀

    0
    0
    Odgovori
  5. Vratiti DV u KKP, NIKAKO NE DOZVOLITI MESANJE ‘MALIH ORGANA’ U RAD INSTITUCIJE ZVANE KK PARTIZAN, KAO I MISKU MENADZERU, DOVESTI Dejana Milojevica, vratiti LEGENDARNOG Dragana Kicanovica na celo, a Zeljka Obradovica UKLJUCITI, uz Dusana Dudu Ivkovica U SVA SPORTSKA PITANJA KKP i UZ NAS GROBARE DO KONACNE POBEDE NAD SLUGAMA ZLA !!! S’VEROM U BOGA NAPRED-MOJ PARTIZANE, IZDRZI, POBEDI, ZA PARTIZAN, GROBARE, SRBIJU !!!

    0
    0
    Odgovori
  6. „Moze“ fuzija, ALI SAMO U SLUCAJU DUGA OD 17,5 MILIONA EVRA I NIKAKO DRUGACIJE, ZNACI, TREBA PRAVITI DUG DO TOG IZNOSA I TEKKK ONDA „RAZMISLJATI“ O CUDESNOM REPROGRAMU U „SPASONOSNOM VIDU FUZIJE“ I OTPISU CELOKUPNOG DUGA, TJ. IMAMO FORE BAR JOS ZA 12-13 MILKI..!!! Zar da se fuzionisema zbog duga od 4-5 miliona, sto je mizerno u odnosu na BIVSI KK sadasnjih PANTERA !!!
    Vratiti DV u KKP, NIKAKO NE DOZVOLITI MESANJE ‘MALIH ORGANA’ U RAD INSTITUCIJE ZVANE KK PARTIZAN, KAO I MISKU MENADZERU, DOVESTI Dejana Milojevica, vratiti LEGENDARNOG Dragana Kicanovica na celo, a Zeljka Obradovica UKLJUCITI, uz Dusana Dudu Ivkovica U SVA SPORTSKA PITANJA KKP i UZ NAS GROBARE DO KONACNE POBEDE NAD SLUGAMA ZLA !!! S’VEROM U BOGA NAPRED-MOJ PARTIZANE, IZDRZI, POBEDI, ZA PARTIZAN, GROBARE, SRBIJU !!!

    0
    0
    Odgovori
  7. „Moze“ fuzija, ALI SAMO U SLUCAJU DUGA OD 17,5 MILIONA EVRA I NIKAKO DRUGACIJE, ZNACI, TREBA PRAVITI DUG DO TOG IZNOSA I TEKKK ONDA „RAZMISLJATI“ O CUDESNOM REPROGRAMU U „SPASONOSNOM VIDU FUZIJE“ I OTPISU CELOKUPNOG DUGA, TJ. IMAMO FORE BAR JOS ZA 12-13 MILKI..!!! Zar da se fuzionisema zbog duga od 4-5 miliona, sto je mizerno u odnosu na BIVSI KK sadasnjih PANTERA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Onda ste zakasnili…dug od 20milki ste odavno presli…i u fk i u kk….igokea dinamik partizai hahahahahaha Zvacete se kao vas blizanac Dinamo

      0
      0
      Odgovori
    • Džaba umnjujes svoj klubski dug koji prelazi 15 miliona ev,,, sledi ti moj grobaru cetvrta liga,,,ili ono što Ce vas najviše boljeti ,,fuzija,,,

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter