0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NIŠTA NE PREPUŠTAJU SLUČAJU: Ukoliko Teo ode u NBA u CSKA dolazi zamena iz suprotnog smera!

Objavljeno: 23.05.17 u 17:30

Kako se sve učestalije govori o odlasku Teodosića „preko bare“, uprava CSKA već polako sprema potencijalnu zamenu i to u vidu Serhia Rodrigeza.

Sezona se polako privodi kraju, pa se polako već mora voditi računa i o narednoj. Teodosić se trenutno nalazi na raskrsnici između Amerike i ostanka u CSKA, a iz ruskog kluba jednostavno neće dozvoliti sebi da ih eventualna odluka srpskog plejmekera da se otisne u Ameriku iznenenadi.

Oni već polako pripremaju teren u slučaju eventualnog Teovog odlaska, a kao potencijalna zamena pominje se Serhio Rodrigez, koji je ove sezone u najjačoj ligi sveta nastupao za Filadelfiju.

Popularni Ćaćo je najveća želja Dimitrisa Itudisa ukoliko Teodosić napusti klub, a sigurno je da bi španski organizator igre bio idealna zamena našem reprezentativcu.

Rodrigez je ove sezone u dresu Siksersa prosečno beležio 7,8 poena i 5,1 asistencija za 22 minuta na parketu a na kraju sezone postao je slobodan igrač. Armejcima neće biti problem da Špancu obezbede 2-3 miliona evra, koliko je otprilike primao u Filadelfiji a sa druge strane bi dobili najidealniju moguću zamenu za Srbina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter