0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

AMERIKANCI OTKRIVAJU: Teodosić želi u ovaj klub! (VIDEO)

Objavljeno: 17.05.17 u 13:22

Već dugo traje saga o budućem klubu Miloša Teodosića. Mnogi timovi su spominjani kao opcije, ali su Amerikanci, tačnije novinari sa portala „KSL“, koji se nalazi u Juti i logično, bavi košarkašima „džezera“, sigurni da će Teo završiti u njihovom timu.

Teodosić je u tekstu pod nazivom „Internacionalna zvezda plejmejker želi da igra za Jutu“ predstavljen kao jedan od igrača koje bi trebalo očekivati u ekipi Džeza naredne sezone.

Na samom početku nalazi se citat teksta Dejvida Pika, koji je otkrio da su za Tea zainteresovani Bruklin, San Antonio i Juta, dok ne bi trebalo isključini ni Denver. Ipak, prednost ima upravo Juta, zbog Kvina Snajdera, bivšeg asistenta u CSKA, koji je trenutno šef stručnog štaba Jute. Takođe, Pik spominje i platu za koju bi Teodosić igrao, a suma se kreće od 25-30 miliona dolara za trogodišnji ugovor.

No, za ljubitelje košarke u Srbiji svakako je nainteresantniji citat trenera Snajdera, koji je Teodosića opisao kao „možda i najboljeg asistenta na svetu„, uz snimak jedne od Teovih sjajnih asistencija i opis – „ovo je možda najbolja asitencija koju sam u životu video“:

(Youtube/*BEST*HD*SPORT*)

Takođe, novinari ovog portala se pozivaju i na želju samog Teodosića:

Sparsi igraju takovzani „evropski stil“ košarke, na „pas više“, i tako dalje. Ali, posebno bih voleo da odem u Jutu, njihov trener Kvin Snajder je bivši pomoćnik Etorea Mesine, i imam sjajan odnos sa njim. Dobar je momak, i jedan od najperspektivnijih trenera u SAD. Zna me dobro, pa sam siguran da bih bio odličan dodatak timu. Pored toga, Juta je skup mladih i talentovanih košarkaša, rekao je Teo prošle godine, i tako dao razlog navijačima „Džezera“ da veruju da će naredne godine u svom timu gledati jednog od najboljih plejmejkera u istoriji evropske košarke.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter