0
Košarka

NBA PLEJ-OF: Vol tri sekunde pre kraja spasao Vašingotn, igra se ‘majstorica’ (VIDEO)

Objavljeno: 13.05.17 u 09:09

Klivlend Kavalirsi će još neko vreme sačekati rivala u finalu ‘Istoka’, pošto je Vašington uspeo da izjednači u seriji protiv Bostona na 3-3 i to na spektakularan način.

Vašington je na svom parketu savladao Boston 92:91 i to trojkom Vola tri sekunde pre kraja utakmice. Bio je ovo veoma zanimljiv meč u kome su Vizardsi imali deset poena razlike u prvom poluvremenu, potom gubili sa pet koševa prednosti, a onda smo videli pravu dramu. Razultat je bio 89:89 kada je centar Seltiksa Horford pogodio za 91:89. Vašingtonu je ostalo šest sekundi do kraja, a Vol je posle 12 promašenih šuteva pogodio trojku za preokret i pobedu 92:91. Imao je Tomas tri skeunde da sa druge strane napravi novi preokret, ali nije bio precizan.

Vašington je do pobede vodio Bil sa 33 poena, Vol je ubacio 26 poena, a Moris 16 koševa. Sa druge strane su se istakli Bredli i Tomas sa po 27 poena, a Horford je stao na 20 koševa.

‘Majstorica’ je na programu 16. maja, a prednost domaćeg terena ima ekipa Boston Seltiksa. Ko pobedi u finalu ‘Istoka’ igra protiv Klivlend Kavalirsa.

(Izvor: YouTube/MirSporta)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter