0
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

FRANCUZI ‘OKRNJENI’: Srbija treba da gleda u ‘svoje dvorište’, mada ovo nisu nimalo loše vesti

Objavljeno: 13.05.17 u 11:12

Do početka Eurobasketa u Finskoj, Rumuniji, Izraelu i Turskoj ostalo je još tri meseca, ali se već nagađa o tome ko će, a ko ne iz NBA lige igrati za svoje nacionalne timove.

Dok se recimo kao kod nas još uvek nagađa o tome hoće li Nikola Jokić ili ne igrati sa reprezentaciju, Francuzi već znaju da na jednu zvezdu iz NBA lige ne mogu da računaju. Reč je o centru Jute Rudiju Goberu.

– Veoma teška odluka za mene. Povredio sam se tokom plej-ofa, moje koleno nije izdržalo. Zbog toga sam odlučio da odmorim dva meseca, a onda preko leta krenem da radim na oporavku tela. Nisam tu za reprezentativne akcije – poručio je Gober.

Francuzima ovo nije jedini problem, pošto je ‘ne’ već rekao i Nikolas Batum. Od NBA igrača učešće su za sada potvrdili samo Evan Furnije i Žofri Lovernj.

Rudi Gober je ove sezone odigrao 90 utakmica za Jutu i imao je prosek u ligaškom delu sezone od 14 poena po meču i 12,8 skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter