0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SLS: Mega slavila u gostima, Dinamik kod kuće (FOTO)

Objavljeno: 09.05.17 u 23:35

Kompletirano je i 6. kolo domaćeg prvenstva.

U ovoj rundi su pobede upisali još Dinamik i Mega Leks.

Vrščani su skoro nešto više od pola sata bili ravnopravni domaćinu sa Dorćola koji je tek u finišu prelomio meč. Vršac je imao minimalno vođstvo nakon prvih 10 minuta igre, uspeo je prednost da održi i do poluvremena. Znatno ofanzivniji Dinamik je najavio žešću borbu u trećem kvartalu ali nije mogao do prednosti, da bi se desila rapsodija u poslednjih 10 minuta. Momci Mute Nikolića su predovđeni Čakarevićem i Bruksom u potpunosti nadigrali svog rivala i upisali važan trijumf u Superligi.

Najbolji je u pobedničkom timu bio Devin Bruks sa 23 poena, devet skokova i sedam asistencija, maestralnu rolu je imao i Marko Čakarević koji je upisao 21 poen i 12 skokova. Na drugoj strani je sa 22 poena bio najbolji Bojan Krstović.

Slično poluvreme se igralo i u Subotici gde je Spartak u potpunosti prkosio Megi tokom prvih 20 minuta igre. Gosti su onda zaigrali konkretnije i već u trećoj četvrtini stekli dvocifrenu prednost koja je u kontinuitetu rasla sve do konačnih plus 16.

Odlično raspodeljen poenterski učinak imao je tim Dejana Milojevića, najviše, 16, je ubacio Radosav Spasojević, 14 je postigao Mušidi, po 13 Novak i Jaramaz, 11 Sava Lešić, a 10 poena Rebić. Na drugoj strani je odličan bio Ivan Jelenić sa 26 poena, ujedno igrač koji je postigao najviše u ovom kolu.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter