0
Košarka

FOTO: STARSPORT

OPREZ PRED PUT U ČAČAK: Luka Mitrović podiže motivisanost saigrača do maksimuma

Objavljeno: 08.05.17 u 14:30

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u 6. kolu Superlige Srbije u Čačku ekipi Borca.

Duel u dvorani kraj Morave biće prvi superligaški duel crveno-belih i domaćina posle dužeg vremena, a branilac titule u domaćoj ligi odlazi u Čačak kao jedini tim bez poraza u dosadašnjem toku takmičeja.

Crveno-beli su u subotu pobedili kao gosti u Vršcu, a taj meč obeležio je povratak u tim oporavljenih Stefana Jovića i Čarlsa Dženkinsa.

Čačani su trenutno u grupi timova sa skorom 2-3, a kapiten crveno-belih Luka Mitrović kaže da su dosadašnji rezultati u ligi, i neizvesne utakmice pokazali da u svaki meč mora da se pristupi maksimalno.

– Pokazuje se iz kola u kolo, da ekipe iz košarkaške lige Srbije poseduju kvalitet, videli smo mnogo neizvesnih utakmica i pobede u duelima sa ABA ligašima. Zato u utakmicu u Čačku, ulazimo maksimalno oprezni, naša želja se zna, to su bodovi iz ove utakmice i samo o tome i razmišljamo” rekao je kapiten crveno-belih, koji će u ponedeljak popodne u terminu utakmice trenirati u dvorani „Aleksandar Nikolić”, a put u Čačak planiran je za utorak u jutarnjim časovima.

Trener Dejan Radonjić može da računa na isti sastav koji je izborio pobedu u dvorani ‘Milenijum’ u Vršcu. Utakmica Borac Čačak – Crvena zvezda igra se u utorak od 19 časova u dvorani „Borca”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter