0
Evrobasket 2022

OGLASIO SE TEO: ‘Otvorio dušu’ o odlasku u NBA i Eurobasketu (FOTO)

Objavljeno: 05.05.17 u 18:23

Nakon nešto dužeg vremena, srpski košarkaš je otvoreno pričao o dešavanjima koja slede.

Naredni period će biti veoma zanimljiv što se tiče Miloša Teodosića.

Krajem maja će najbolji srpski košarkaš sa svojim Moskovljanima braniti zvanje evropskog prvaka u Istanbulu, ubrzo nakon toga mu ističe ugovor sa CSKA i pitanje je da li će Teodosić otići u NBA ligu ili ostati u Evropi:

– Već sam rekao mnogo puta da razmišljam o odlasku u NBA i da bi to za mene bio izazov, ali u ovom trenutku nemam da kažem ništa novo. Čitam i ja šta se piše po medijima ali ja sam igrač CSKA i Moskovljani imaju prednost u svim dogovorima za leto. Videćemo, otpočeo je Teo za ‘pink.rs‘.

Postoje šanse da i ove sezone u finalu igraju CSKA i Fenerbahče te da se turski tim pred svojom publikom revanšira ‘Armejcima’ za poraz iz 2016. godine.

– Prvi cilj smo ostvarili, plasirali smo se na Fajnal for i sada idemo dalje, korak po korak. Jasno je da kao branioci titule imamo veliki pritisak na svojim leđima ali umećemo da se nosimo sa time. CSKA je klub velike tradicije i velikih rezultata i kao takav ima obavezu da uvek ide ka najvećim uspesima. Učinićemo sve da ostanemo šampioni ali biće teško. Polufinale je sa odličnom ekipom iz Atine, a ne zaboravite da se igra u Istanbulu i zbog toga će Fenerbahče imati prednost u odnosu na sve ostale klubove jer je domaćin, nastavio je srpski košarkaš.

Po pisanju medija, Teodosić je već jednom nogom u NBA ligi, samo je pitanje u kojoj franšizi. Interesovanje za najboljeg organizatora igre van prostora SAD je ogromno, u red je stalo više timova najjače košarkaške lige, a bitne uloge u ‘dobijanju’ Miloša Teodosića mogu imati Nikola Jokić (Denver Nagets) i Vlade Divac (Sakramento Kings). Pored svega toga, vrhunac karijere kapitena srpskog nacionalnog tima bi moglo da bude i osvajanje Evropskog prvenstva ove godine koje je centralni košakraški događaj.

– Prvi cilj smo ostvarili, plasirali smo se na Fajnal for i sada idemo dalje, korak po korak. Jasno je da kao branioci titule imamo veliki pritisak na svojim leđima ali umećemo da se nosimo sa time. CSKA je klub velike tradicije i velikih rezultata i kao takav ima obavezu da uvek ide ka najvećim uspesima. Učinićemo sve da ostanemo šampioni ali biće teško. Polufinale je sa odličnom ekipom iz Atine, a ne zaboravite da se igra u Istanbulu i zbog toga će Fenerbahče imati prednost u odnosu na sve ostale klubove jer je domaćin, zaključio je Miloš Teodosić.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter