0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA: Mutin Dinamik namučio „Pantere“, Borca slavio nakon drame

Objavljeno: 03.05.17 u 21:18

Uz utakmicu Partizana i Spartaka večeras su odigrane još dve utakmice 4. kola košarkaške Superlige.

U susretu dve beogradske ekipe, Dinamik je kao domaćin pružio jak otpor FMP- u ali su na kraju „Panteri“ ipak odneli pobedu sa Dorćola rezultatom 79:72.

Iako je ekipa iz Železnika tokom većeg dela poluvremena imala dvocifrenu prednost, ekipa Miroslava Nikolića je do odlaska na odmor uspela potpuno da se vrati u meč pa je njihov zaostatak nakon 20 minuta iznosio samo tri poena.

Treća četvrtina dona je rezultatski preokret, Dinamik je u poslednju deonicu odneo prednost od šest poena ali su u finišu meča ipak poklekli pa su gosti zabeležili i treću pobedu u ligi.

U ekipi FMP-a najefikasniji je bio Bolden sa 15 poen, Lazarević je ubacio pooen manje, dok je Ljubičić meč završio sa 13 poena. Kod domaćina istakao se Gavrilović sa 18 poena, dok je Stevanović ubacio 14.

Svoj meč su večeras u Čačku odigrali i Borac i Vršac a domaćin je u neizvesnoj završnici slavio rezultatom 75:74.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Milovanović i Marinović sa po 15 poena, dok je kod gostiju Fundić ubacio 19 a Stojadinović 15 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter