1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MUTA U SVOM STILU: Doveli smo strance da nas institucije ‘ne prebiju’ 40 razlike!

Objavljeno: 30.04.17 u 10:10

Trener Dinamika i legenda srpske košarke Miroslav Muta Nikolić imao je još jednu konferenciju za novinare koju je održao u svom stilu, bez dlake na jeziku, kako drugačije.

On je istakao da je Partizan instittucija i da je ekipa koja je ove sezone imala pregršt jakih mečeva uz konstataciju da su stranci pomogli Dinamiku da ne doživi ubedljiviji poraz.

– Partizan je institucija! Odigrali su pregršt jakih utakmica, ma bolja ekipa. Došli smo da ne izgubimo puno. Nama je plasman u Superligu veliki uspeh. Želim da forsiram mlade igrače, čak ni ovi drugi nisu nešto matori. Nismo dovoljno ugirani, strance smo doveli da nas ‘ne prebiju’ 40 razlike, ovako smo izgubili ko ljudi sa ‘dvadesetak’ – istakao je iskusni stručnjak.

Partizan je sinoć savldao Dinamik 76:66 u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’. Timu sa Dorćola je ovo bio drugi poraz, a ima i jednu pobedu.

Crvena zvezda je lider prvenstva sa tri pobede i bez poraza, dok FMP, Partizan i Mega dele tri pozicije sa istim skorom 2-1.

0
0

1 Komentara

  1. Jbg. Muto, pa ne moze Institucija bas svakog’ da gazi sa 41 razlike, zna se ko je bio najgori i zbog cega su UGASENI .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter