0
FIBA Liga šampiona

RAŽNATOVIĆ ZA ‘LA OPINION’: Da li je ovim dao jasnu poruku Partizanu? (FOTO)

Objavljeno: 29.04.17 u 19:05

Čuveni španski portal je iskoristio priliku da porazgovara sa najpoznatijim evropskim agentom.
Miško Ražnatović se nalazi na Tenerifama gde se održava završnica FIBA Lige šampiona.

Monako, Venecija, Banvit i Tenerife predstavljaju ono najbolje od premijerne sezone FIBA takmičenja, mada prva godina uglavnom služi za ‘probijanje leda’, Ražnatović ne predviđa svetlu budućnost Ligi šampiona. Srbija je u prvom izdanju imala dva učesnika, Partizan i klub čiji je agent predsednik skupštine navijača, uprkos tome Miško Ražnatović nije optimističan povodom narednih sezona u ovom takmičenju.

– Prvih četiri, pet ekipa iz Evrokupa su bolje od timova u samom vrhu Lige šampiona. Ali ostali timovi iz LŠ deluju jače od rivala iz Evrokupa. Uprkos tome, ne vidim da LŠ ima budućnost. U ovoj prvoj sezoni su stvari organizovane na visokom nivou – organzicioni i finansijski. Ali imam dileme o budućnosti LŠ jer sam čuo da će turski, italijanski i grčki timovi da odu u Evrokup. Mislim da bi Liga šampiona mogla da ima sudbinu kao FIBA Evročelindž kupa, rekao je Miško Ražnatović novinarima ‘La Opiniona’.

Kao i prošlog leta, i ovog će mnogi klubovi biti na mukama povodom odabira takmičenja u kojem žele da nastupaju. Partizan je ovu sezonu u Ligi šampiona završio u prvoj eliminacionoj fazi nakon poraza od PAOK-a, dok Mega Leks nije uspela da dogura dalje od grupnog dela takmičenja.

U finalu Lige šampiona igraće Tenerife i Banvit, a što se tiče igrača koje zastupa Miško Ražnatović, u finalnom meču će učestovati Damijan Kulig i strateg španskog tima Vidoreta, dok će se u dresovima Monaka za treće mesto boriti pet člana Beobasketa: Serhi Gladir, Niklas Kaner – Medli, Di Bost, Brendon Dejvis i Amara Si.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter