0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA OPTEREĆENA PROBLEMIMA: Radonjić ponovo ukazao na lakše povrede pred FMP

Objavljeno: 28.04.17 u 15:52

Košarkaši Crvene zvezde mts igraju u subotu od 15 časova utakmicu 3.kola Mozzart Superlige protiv ekipe FMP-a.

Utakmica u dvorani ‘FMP Arena’ počinje u 15 časova, a pred ovaj, treći ovosezonski duel dva tima (dva susreta u ABA ligi, i dve pobede Crvene zvezde mts), trener Dejan Radonjić, kaže da očekuje dobru utakmicu:

– Očekuje nas utakmica sa ekipom FMP-a koja je na startu Superlige zabeležila dve ubedljive pobede protiv Mega Leksa, i ekipe Vršca, koja je bila prva u srpskoj ligi, kao gost. I u ovaj meč ulazimo bez Stefana Jovića koji i dalje nije u trenažnom procesu sa ekipom. Ostali igrači će biti u timu za utakmicu sa FMP-om, i dati sve od sebe, uprkos opterećenjima lakših povreda koje i dalje imamo. Očekujem veoma težak meč i izuzetno motivisanog protivnika – rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

Košarkaši Crvene zvezde su trenirali u petak u vreme odigravanja utakmice, koju će direktno prenositi TV Arenasport.

Već u utorak uz poseban režim ulaska samo na ulaze B i C (za utakmice Superlige biće zatvoreni ulazi A i D) i partere i lože crveno-bele očekuje meč 4.kola sa ekipom Mega Leksa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter