0
Evrokup

NOVI MANDAT: Žarko Zečević potpredsednik Partizana!

Objavljeno: 20.04.17 u 14:49

Ovoga puta kao potpredsednik u taboru crno-belih.
Bivši generalni sekretar fudbalskog kluba je novi potpredsednik ženskog košarkaškog kluba Partizan.

Na trećoj redovnoj sednici KŽK Partizan 1953 su dodeljena mesta potpredsednika Zečeviću i Radovanu Drakšiću, a svemu je posredovao prvi čovek kluba Živomir Novaković.

– Skupština je jednoglasno usvojila finansijski izveštaj za prošlu sezonu i predlog budžeta za narednu 2017/2018. KŽK Partizan 1953 će i iduće sezone biti učesnik domaće i WABA lige, a akcenat će biti na radu sa mlađim selekcijama s obzirom da smo prošle sezone osvojili bronzanu medalju na završnom turniru pionirki, a i ove godine smo glavni favoriti za jednu od medalja. Posebno sam zadovoljan što klub domaćinskim poslovanjem izmiruje sve svoje obaveze i nema ni jedan dinar poreskog duga prema državi. Konacno imamo mir jer su u klubu iskreni partizanovci na čelu sa predsednikom Živomirom Novakovićem, kazao je direktor kluba Srbobran Filipović koji je podneo i finansijski izveštaj, a prenosi ‘Kosarka24.rs‘.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter