0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

TOP 10 ZAKUCAVANJA I BLOKADI EL: Zvezdašima mesto u obe konkurencije, pogledajte… (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.17 u 19:00

Evroliga izabrala je deset najlepših zakucavanja i blokadi u ligaškom delu sezone, a po jedno mesto u obe konkurencije pripalo je košarkašima Crvene zvezde.

Nisu se crveno-beli našli u TOP 8 fazi Evrolige, ali su bili apsolutni hit najelitnijeg klupskog evropskog takmičenja. Sada kada se sumiraju utisci ligaškog dela sezone došlo je i do toga da se biraju najlepši potezi. Tako je Evroliga izabrala TOP 10 zakucavanja i blokadi posle 30 odigranih kola, a košarkaši Crvene zvezde zauzeli su po jedno mesto u obe konkurencije.

Kada je reč o zakucavanjima mesto broj ‘deset’ zauzeo je kapiten Luka Mitrović. Reč je o utakmici sa Olimpijakosom kada je krilni centar posle blokade nad Dženkinsom od strane Feldina zakucao letom sa skoro slobodnog bacanja. U ovoj kategoriji prvo mesto pripalo je Tejloru Hanikatu iz Anadolu Efesa za monstruozno zakucavanje protiv Brose basketa.

Ako govorimo o dest najlepših blokadi tu je igračima Crvene zvezde pripalo šesto mesto. Tačnije, Ognjenu Kuzmiću i rampi koju je spustio Ekpeu Judu u veličanstvenoj pobedi crveno-belih nad vicešampionom Evrope Fenerbahčeom. Ovde je prvo mesto pripalo Entoniju Rendolfu iz Real Madirda koji je u ‘detinjstvo vratio’ centra Barselone Džoja Dorsija.

(Izvor: YouTube/Euroleague)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter