0
AdmiralBet ABA Liga

VELIKO POJAČANJE: Pekmen samo u Partizanu?

Objavljeno: 10.04.17 u 11:06

Srpski najteofejniji košarkaški klub mogao bi sledeće sezone da dobije predsednika koji će sve vreme biti uz igrače i stručni štab.

Šta će biti sa karijerom Nikole Pekovića i dalje je znak pitanja. Crnogorski košarkaš se oporavlja od povrede stopala, ali pauza od dve godine (kratko igrao za to vreme) je ogromna. Ipak, u Minesoti ne mogu da otpišu snažnog centra, iako je on tu na platnom spiksu. Ako pitate trenera ‘vukova’ Tima Tibodoa, onda će popularni Pekmen i sledeće sezone obavljati samo jednu košarkašku funkciju – onu predsednika Partizana.

– Ne mislim da će ponovo igrati. Mislim, to je na njemu i njegovim doktorima, ali slušajući šta su mi lekari rekli, i šta je on pričao, ne očekujem njega u našim daljim planovima. Nećemo se oslanjati na njega – rekao je Tibodo za Eurohops.

Podsetimo, Nikola Peković ove godine nije odigrao nijedan meč za Minesotu zbog povrede stopala i ranijih problema sa Ahilovom tetivom. Ipak, inkasirao je 12.100.000 dolara. Sada mu za sledeću sezonu pripada 11.600.000 dolara. To za ‘vukove’ nije problem, jer to mora da ispalti osiguranje, ali je problem što Peković ekipi zauzima mesto u ‘seleri kepu’. Rešenje problema se očekuje do početka leta kada bi trebalo definitivno da se zna vraća li se ili ne Peković u NBA ligu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter