0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Ubedljive pobede Uniksa i Reala za kraj (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.17 u 23:46

Odigrana su i poslednja dva duela ligaškog dela Evrolige.
Uniks je pobedio Armani sa 91:68, dok je Real savladao Efes rezultatom 97:80.

U veoma efikasnom prvom kvartalu, odličnu košarku su pružili i tim iz Milana i Kazanja. Ipak je prednost do pouvremena uspeo da napravi Armani, ali je tokom trećeg kvartala Uniks sjajnom igrom nadomestio zaostatak i stvorio dvocifrenu razliku nakon koje je bilo potrebno samo da se privede meč kraju.

Najbolji je u pobedničkom timu bio Latavijus Vilijams sa 20 poena i 12 skokova, Lengford je dodao 13, Kolom 11, a Danilo Anđušić je za nešto manje od 10 minua imao dva poena i dva skoka. Na drugoj strani je Davide Paskolo postigao 18 poena, Mačvan i Raduljica su ubacili po dva.

(Izvor: YouTube/EUROLEAGUE BASKETBALL)

Efes je bolje otvorio protiv Madriđana, ali to je trajalo samo dok su se konsolidovali redovi domaćina. Meč je rešen u poslednjih 10 minuta, u kojoj je Real Madrid za 15 poena bio bolji od Efesa.

Džejsi Kerol je dominirao sa 29 poena, pogodivši sedam od osam trojki, a jedini dvocifreni pored njega bio Drejper sa 16. U timu iz Istanbula je najbolji bio Danston sa 15 poena, a Braun 14.

(Izvor: YouTube/EUROLEAGUE BASKETBALL)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter