1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NIJE BEZ RAZLOGA: Podsetite se zbog čega je Duško Vujošević sudiju koji sudi Zvezdi nazvao lopovom (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.17 u 11:15

Košarkaši Partizana su pre četiri godine, tačnije 8. novembra 2013. igrali meč protiv Fenerbahčea u hali „Pionir“. Utakmica je završena pobedom turskog tima 10 poena razlike (88:78), a trener crno-belih Duško Vujošević je nakon susreta osuo paljbu po sudijama.

Pre svih po Migelu Perezu Perezu, arbitru koji će predvoditi sudijsku trojku sutra na meču između Darušafake i Crvene zvezde:

– Nemamo mi taj kapacitet da igramo i protiv ovakvih sudija. Imam dovoljno iskustva da znam da ne treba da se priča previše o sudijama i ne radim to dok ne dođe do ovih situacija. Fenerbahče je veliki protivnik i zaista mi nije jasno zašto im je potrebna ovako organizovana pomoć ovih delilaca nepravde. Ono što je Peres radio, to mu nije prvi put. Onaj ko ga delegira, ne znam ko ih bira, još je gori od njega. On nema puno veze sa košarkom, rekao je tada Vujošević.

Podsetite se te utakmice:

(Youtube/Euroleague Basketball)

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Sad pisete o tome,…

    90% bitnih mečeva je KKP kraden uvek sa najmladjim timom i najmanjim budzetom.

    A mediji umesto toga radili planski na diskreditovanju DV i sad kad igra železnik,setili se sudije,…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter