0
ATP

SPORT NA TV: Sve Delije će večeras biti uz ‘male ekrane’ i navijati za Brose

Objavljeno: 30.03.17 u 08:50

Sportski dan je danas posvećen 29. kolu Evrolige, te će na Sport klubu samim tim dominirati košarka, a jedan meč će biti veoma praćen u Srbiji.

Reč je o jednom od dva najvažnija susreta ove runde takmičenja. Naime, pored mesta za poziciju ‘četiri’ i ‘tri’, najveća borba se vodi oko toga ko će u Top 8 fazu Evrolige, Crvena zvezda ili Darušafaka. Crveno-beli svoj meč igraju sutra protiv Uniksa, dok Turci već danas gostuju Brose u Bambergu. U slučaju da Nemci naprave iznenađenje i savladaju četu Dejvida Blata, Zvezda bi trijumfom protiv Uniksa kolo pre kraja ligaškog dela takmičenja obezbedila plasman u četvrtfinale. U slučaju da Darušafaka pobedi, sve je jasno, odluka o Top 8 pada tek u poslednjem kolu kada turski tim u Istanbulu dočekuje Crvenu zvezdu. Nadamo se ipak da će četa Andree Trinkijerija večeras obradovati naše ljubitelje košarke.

To nije sve kada je reč o Evroligi večeras na Sport klubu. Pre duela u Bambergu ljubitelji košarke mogu da vide derbi meč Anadolu Efesa i Olimpijakosa, kao i na trećem kanalu dvoboj prežaljenih Barselone i Makabija.

Kad je reč o ostalim sportovima tu je izbor veoma sužen, fudbala nema, ali je tu tenis, polufinala ženskog i četvrtfinalamuškog turnira u Majamiju. Sport klub nam danas pruža i duel plej-ofa KHL lige i duel Barsa i Metalurga.

Kada je reč o Areni sport ona ima samo jedan uživo prenos, reč je o duelu rukometne Lige šampiona između Levena i Kila od 19 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter