1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PRIZNANJE: MVP runde u ABA ligi dolazi iz Partizana, iako u pojedinačnim kategorijama nema crno-belih (FOTO)

Objavljeno: 29.03.17 u 11:50

Za najkorisnijeg igrača drugih polufinalnih utakmica u ABA j.t.d. ligi proglašen je krilni centar Partizana Stefan Birčević.

Partizan je slavio izuzetno tesnu pobedu u infarkt završnici meča sa Cedevitom, a iako je Vilijem Hečer bio ‘meč-viner’ pogocima u samom finišu i onim na 2,2 sekunde pre kraja, titulu MVP-ja polufinalnih duela odneo je Stefan Birčević.

Krilni centar Partizana postigao je 18 poena i ostvario 11 skokova za ukupan indeks korisnosti 29, čime je bio ispred svih drugih igrača, Cedevite, Budućnosti i Crvene zvezde.

FOTO: STARSPORT

U pojedinačnim kategorijama, zanimljivo, nema Birčevića, ali ni bilo kog igrača srpskog kluba, pošto je najviše poena imao Rajan Boutrajt iz Cedevite, Luka Babić asistencija iz istog kluba, skokova Boris Savović iz Budućnosti, kao i njegov saigrač Suad Šehović kada se radi o ukradenim loptama.

0
0

1 Komentara

  1. Birca je igracina, brat crno beli, mogao je da bira kao reprezentativac Srbije gde hoce, ALI, IZABRAO je i poslusao SRCE-KK Partizan, da ispuni decacke SNOVE, kada SAN postane java zaigravsi u Svetom dresu i najuspesnijem srpskom KK SVIH VREMENA-PARTIZANu-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter