0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PODGORICA ŽESTOKO UZDRMANA: Markus nije pokazao dovoljno ‘respekta’, ceo tim je odlučio da ode (FOTO)

Objavljeno: 27.03.17 u 14:13

Kada se u ovako bitnom momentu desi slučaj kao što se desio Podgoričanima, ne mogu a da se ne osete posledice.
Nešto više od 24 sata je ostalo do drugog polufinalnog duela Budućnosti i Crvene zvezde.

Budućnosti je prekipelo da trpi nesportski odnos američkog plejmejkera koji je juče, u veoma bitnim danima za klub, otpušten. Grčki strateg koji sedi na klupi najboljeg crnogorskog tima je otkrio razloge zbog takve odluke:

– Markus Vilijams više nije u timu. To je odluka koju smo doneli zajedno, ceo tim. Svojim ponašanjem na terenu, lošem odnosu na treningu, Markus nije pokazao dovoljno respekta prema klubu, dresu, saigračima, treneru, svima, rekao je Zuros.

On je još dodao da će se u timu za Zvezdu naći momci koji su spremni da daju maksimum i doprinesu pokušaju da se savlada aktuelni šampion.

– Očekujemo da naša dvorana bude puna i da će nam navijači pomoći, da će nam dati tu neku energiju potrebnu da dobijemo ovakav meč. Više puta smo govorili o izuzetno velikom kvalitetu Crvene zvezde. Stižu posle dva poraza u Evroligi i biće mnogo koncentrisaniji i borbeniji kako bi opet došli do pobede. Mi smo se dobro pripremili. Pokušaćemo da pružimo najbolju moguću igru kako bi smo postigli dobar rezultat koji želimo, dodao je grčki strateg.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter