0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN NIJE OSTAVIO POSLEDICE: Cedevita se razgoropadila, ali je igrala bez važnog ‘šrafa’!

Objavljeno: 27.03.17 u 22:42

Košarkaši Cedevite ostvarili su ubedljiv trijumf nad Zabokom rezultatom 103:85 i tako brzo ‘preboleli’ poraz od Partizana u Beogradu pre dva dana.

Cedevita je večeras mogla da trijumfuje mnogo većom razlikom, pošto je u nekoliko navrata imala preko 30 poena prednosti, ali je na kraju ostala ‘samo’ na 18 poena viška.

Najbolji je bio ponovo Rajan Boutrajt, koji je sa 25 poena zasuo koš Partizana, večeras je imao 24 ubačena poena, uz po šest asistencija i skokova. Ra’Šad Džejms je imao 14, a Miro Bilan 13 koševa.

Ono što je bilo drugačije, u odnosu na meč sa Partizanom, bila je promena na klupi, jer je izostao prvi trener Veljko Mršić zbog zdravstvenih problema. Ekipu ‘sokića’ je vodio Italijan Đanmarko Poceko.

– Tri odlične četvrtine sa neverovatnim procentom šuta. Nije bilo lako jer smo u subotu imali važnu utakmicu, ali nije bilo toliko umora. Možda na početku, ali smo kasnije igrali mnogo bolje i u odbrani i napadu. Dao sam šansu i nekim mladim igračima, da bi stekli iskustvo – izjavio je Poceko.

Pomoćni trener Cedevite obrazložio je i kada će se vratiti glavni.

– On će već sutra biti na treningu. Zamenio sam ga samo danas, ali ovo je njegova ekipa – poručio je Italijan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter