0
Košarka

HAOS U TORONTU: Žestoka tuča NBA zvezda (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.17 u 09:21

Kako se bliži plej of, tako borbe za plasman u doigravanje postanu sve žešće, a upravo to je dovelo do tuče na meču između Toronta i Čikaga.

 

Robin Lopez i Serž Ibaka su, nakon jednog pogođenog šuta Džimija Batlera pri vođstvu Bulsa od 13 razlike u završnici trećeg perioda, ušli u duel, s tim što se Ibakino odgurivanje Lopeza koje je prethodilo celom haosu nije završilo na rečima. Naprotiv.

Prvo je Lopez izbio loptu Ibaki, nakon čega su počeli da se guraju, da bi Lopez uputio udarac ka košarkašu Reptorsa. Srećom, promašio je, ali Ibaka nije čekao pa mu je momentalno uzvratio, tom prilikom malo ga zakačivši po uvetu.

Saigrači su uspeli da smire situaciju, pa je meč ubrzo nastavljen, dok su dva košarkaša dobila isključujuće tehničke greške.

 

(Youtube/Prestige NBA)

Susret je dobio Toronto nakon produžetka (122:120),  i učvrstio se na četvrtoj poziciji Istoka sa 42 pobede i 29 poraza, dok je Čikago, 11 mečeva pre kraja ligaškog dela prvenstva, deseti, sa dve pobede manje u odnosu na osmoplasirani Majami.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter