0
Evroliga

FOTO: FIBA

NAŠ KOŠARKAŠ SE POMIRIO SA SUDBINOM: Reprezentacija? To je za mene završena priča! (FOTO)

Objavljeno: 19.03.17 u 10:40

Krilni košarkaš Galatasaraja, Vladimir Micov, gotovo da ne vidi šansu da u budućnosti ponovo zaigra za nacionalnu selekciju.

Naš košarkaš ove sezone beleži odlične partije u dresu istanbulskog kluba, ali u uprkos tome smatra da za njega ni u kom slučaju neće biti mesta u timu Aleksandra Đorđevića.

Micov je tokom priprema za svetskom prvenstvo 2014. godine, tokom utakmice sa Novim Zelandom ušao u sukob sa selektorom, nakon čega je odstranjen iz tima a u razgovoru za „Eurohoops“, potvedio je da ne očekuje da će ikad više biti pozvan.

-Reprezentacija? Nema šanse. To je za mene završena priča. Ja sam persona non grata. To je gotovo pa zvanično.- rekao je Micov.

Srpski košarkaš bio je jedan od najboljih igrača na parketu u iznenađujućoj pobedi Galatasaraja nad Olipijokosom u Pireju.

-Svi igraju čvrsto u Evroligi bez obzira na sve. To je tržište, nemojte to da zaboravite, svi žele da igraju dobru košarku. Naravno, svi znaju da nemamo šanse za plej-of, ali svejedno ćemo namučiti neke timove. Želimo da napravimo haos na tabeli.- zaključio je krilni košarkaš istanbulskih „lavova“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter