0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

CEDEVITA PRIZNALA NEFER POTEZ I OPTUŽILA PARTIZAN: Jesmo ih špijunirali, i oni su nas snimali!

Objavljeno: 18.03.17 u 23:51

Nakon što je Aleksandar Džikić rekao da ima osećaj da su u Cedeviti „špijunirali trening Partizana“, stigao je odgovor.

Trener Veljko Mršić nije krio da je Dino Repeša (sin Jasmina repeše i pomoćnik Veljka Mršića) „u prolazu provirio“:

– Isto kao što oni rade u Beogradu, tako mi radimo ovde. Šta god to značilo… Mi kad dođemo u „Pionir“, kamere su po dvorani. Nisam ja gledao trening, Dino je bio tu u prolazu i samo je provirio pet minuta da vidi ko trenira, ništa drugo nije bilo. Bilo je najava da neće igrati Luković i Gordon, a videli smo da li su igrali. Luković je počeo u petorci, a Gordon je celu utakmicu bio povređen, rekao je Mršić a prenosi Blic.

Strateg na klupi zagrepčana smatra da je pobednik bio odlučen već na poluvremenu:

– Od samog starta smo preuzeli kontrolu, prednost je rasla skoro do 20 razlike do poluvremena i to je bilo to. U drugom je Partizan dobro šututerski krenuo, pogodio je četiri trojke zaredom u prva dva, tri minuta, brzo se vratio sa minus 23, ali nikada nisu ozbiljno zapretili. Tek je prvo poluvreme gotovo, već u ponedeljak imamo novu utakmicu, to da prođe, pa da se priremimo za revanš.

Njegov tim je pao u jednom trenutku, pri prednosti 58:35, nakon čega je Partizan napravio seriju 14:0, a potom uspeo da dođe i na pet poena minusa. Mršić je to ovako pojasnio:

– Ne može jedna utakmica da bude u istom ritmu bez padova. U pripremi smo rekli da ne smemo da dozvolimo da tokom padova budu velike serije. Ta je bila malo veća, jer smo promašili tri otvorena šuta na ulasku u treću četvrtinu. Previše smo se oslonili na šut, umesto da smo imali više dubine dodavanjem na visokog igrača ili prodorom da dođemo do slobodnih bacanja, ili nekog lakšeg poena. Niti me prvo poluvreme baca u euforiju, niti me drugo zabrinjava, već moramo da budemo čvrsto na zemlji.

Veruje da je tek pola posla urađeno, i za kraj nije želeo da otkriva adute, uz, čini se, blago potcenjivanje Partizana na samom kraju:

– Ima još da se igra, ne treba sve adute ispucati odmah. Kad je već utakmica bila takva kakva jeste u prvom poluvremenu… Ni u jednom trenutku nije došlo do problema, zaključio je Mršić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter