5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: YOUTUBE PRINTSCRREEN

NAPOKON: Delije i Grobari zajedno kritikovali RTS i konačno se isplatilo? (FOTO)

Objavljeno: 14.03.17 u 20:24

Iako je prenose ABA lige imala samo jedna televizija, stigla je nezvanična informacija koja će obadovati navijače.
RTS bi takođe mogao da prenosi zavrršnicu regionalnog takmičenja.

Kako najviše srpskih predstavnika ima u polufinalu, tako je i zainteresovanost najveća u ovoj zemlji za praćenje doigravanja.

Novinar Radio televizije Srbije Aleksandar Stojanović je na svom Tviteru najavio da će sem Arena spota, i RTS prenositi duele Crvene zvezde, Budućnosti, Cedevite i Partizana u borbi za jadranski prsten.

Ova vest će se posebno dopasti onom delu publike koji više voli da mečeve gleda kraj malih ekrana, a u svom televizijskom paketu nema kanale Arene sport. RTS je često bio na meti kritika zbog propuštanja emitovanja nekih važnih događaja, što ove godine, očigledno, neće biti slučaj.

0
0

5 Komentara

  1. Dok je pokojni Aleksandar Tijanic (Tiranic ) bio na celu RTSa mogli so samo da gledamo Partizan u kvalifikacijama LS ili UEFA a da ne govoim o EL i bilo sta sto je imalo veze sa Partizanom… moje je misljenje da ce RTS prenositi samo utakmice Partizana jer ipak su oni zaostavstina JRT to jest RTS. A jedini klub u ex YU koji nije promenio naziv je JSD.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sramota je da nacionalni servis ne prenosi utakmice domacih prvenstava u kosarci i fudbalu vec su ustupljene kablovskim operaterima.To bi moralo da se promeni,a sto se tice ABA lige,ona moze da ostane na Areni,ipak to nije nacionalno prvenstvo,bez obzira na uspehe nasih klubova u tom takmicenju.

    0
    0
    Odgovori
  3. Da li je normalno da rts nema niti jedan jedini prenos nase lige u fudbalu, cak ni neku emisiju,posle kazu nema ljudi na stadionu pa kakav je marketing lige? Uz losu infrastrukturu,to je goruci problem..strasno!

    0
    0
    Odgovori
  4. Stamota je i bruka svih u drzavi, ove sto su nam nametnuli obavezu i ove sto nam iste serije 30godina daju, samo se dnevnik razlikuje…Finale kupa u kosarci RTS ne prenosi pa to je za zatvor !

    0
    0
    Odgovori
  5. A Euro ligu i Zvezdu nedaj boze da prenose.Pa to je ove god.najveci uspeh klupskog sporta…
    Ali Vase je pravo da negledate najbolju kosarku na nac.televiziji
    Da sam na mestu Arene nebi im ni ovo dao.
    Sbb.i gura na drugo mesto na daljinskom ….treba ih staviti na zadnje mesto.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter