0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MARKUS VILIJAMS O DUELU SA LAZIĆEM: On je jedan od najboljih defanzivaca na svetu (VIDEO)

Objavljeno: 14.03.17 u 18:15

Često navijači Crvene zvezde Branka Lazića porede sa Lebronom Džejmsom, pre svega zbog velike požrtvovanosti i borbenosti kojom ulazi u svaku utakmicu, a nakon reči Markusa Vilijamsa, čini se da će tek dobiti motiv za takva poređenja.

Naime, upitan da prokomentariše duele sa Brankom Lazićem, Vilijams ih je okarakterisao kao nešto što se stalno viđa na terenima u SAD:

– Ništa lično protiv njega! Jedan od najboljih defanzivaca protiv kojih sam igrao i koje sam video i u Americi i u Evropi. Igra čvrsto, agresivno, ne predaje se. Ništa tu nije lično, ušao bih u duel sa bilo kim… Lazić igra snažnu košarku, fizičku, i sudije mu dozvole da to „prođe“, ali ništa lično. Laza je dobar momak, ništa nije dugo do takmičenje, „spustio“ je loptu Markus Vilijams posle duela koji su na trenutke bili poprilično vatreni sa obe strane.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Što se meča i polufinalne serije tiče, Vilijams je istakao:

– Moramo da proučimo snimak, da sve loše eliminišemo i da budemo pozitivni. Igramo protiv čvrste ekipe, disciplinovane, dobro trenirane. Naše je da procenimo gde možemo da budemo bolji od njih i da ne pravimo greške. Previše smo grešili u pik en rolu, moramo da se dignemo u nedelju, dodao je 31-godišnji plej Budućnosti i bivši igrač Zvezde.

 

Podsećamo, Crvena zvezda je sinoć savladala Budućnost u meču poslednjeg kola ligaškog dela ABA lige, i tako zakazala duel sa Podgoričanima u polufinalnoj seriji regioanlnog takmičenja, koja počinje u nedelju.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter