0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Bivši igrač Partizana najbolji plej kola, Ljulju prvo mesto za fenomenalnu asistenciju protiv Zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.17 u 13:40

Spuštena je zavesa na 25. kolo Evrolige, a poznat je i najbolji tim ove nedelje u ‘elitnom’ takmičenju, kao i ko je napravio najlepši potez.

U timu nedelje nema igrača Crvene zvezde, opravdano posle teškog poraza od Reala u Madridu. Ipak, ‘srpska košraka’ ima jednog predstavnika. Reč je o Leu Vestermanu, Francuzu koji se kao igrač razvio noseći dres beogradskog Partizana. Sjajni plejmejker je ubacui 14 poena, imao je šest skokova i isti broj asistencija. Naravno, pozicija beka pripala je De Kolou koji ubacio 22 poena u pobedi CSKA, Stratos Perperoglu je krilo, Nikola Meli krilni centar, dok je ‘petica’ pripala Gustavu Ajonu sa 12 poena i šest skokova portiv Crvene zvezde.

Meksikanac je i akter najboljeg poteza kola. Naime, ‘laskavo priznanje’ pripalo je Srehiju Ljulju za asistenciju kroz noge, ali je Ajon dočekao tu loptu i zakucao je u koš. Evo deset najlepših poteza Evrolige za 25. kolo:

(Izvor: YouTube/Euroleague)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter