0
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

NAJBOLJI AMBASADOR: NBA ‘poludeo’ za Srbijom, prelepa novinarka u majici sa našim grbom (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.17 u 11:01

Jedno je jasno, Srbin je prva zvezda Nagetsa.
Ni četvrti tripl-dabl Nikole Jokića nije prošao nezapažen u taboru Denvera.

Srpski centar je četvrti tripl-dabl ostvario u Milvokiju sa 13 poena, 14 skokova i 10 asistencija, a to je ispratio veilki broj naših sunarodnika koji se trenutno nalazi u ovom gradu SAD.

Na tribinama je bio veliki broj srpskih zastava, a jedna od američkih novinarki je čak i dobila majicu sa našim motivima i šaljivim natpisom.

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN
FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

Nakon što je Majkl Meloun čuo da je njegova poruka čak četiri puta emitovana na srpskoj nacionalnoj stanici, trener Denvera je poručio:

– Ja sam zvezda kada je Nikola Jokić zvezda. Dva tripl-dabla zaredom, on je sjajan igrač i posle ovog igranja pred srpskim navijačima sinoć i večeras moraćemo da vas vodimo sve gde god da igramo jer on onda postane ‘tripl-dabl mašina“.

Nakon drugog vezanog tripl-dabla u NBA, srpskom novinaru je u Milvokiju Jokić rekao da mu je velika želja da u narednih par dana osvoji prsten najjače lige na svetu.

(Izvor: YouTube/rtvzigic)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter