4
Košarka

FOTO: STARSPORT

DULE ZNA ŠTA MU TREBA ZA PLEJ-OF: Novo pojačanje u Limožu (FOTO)

Objavljeno: 01.03.17 u 19:00

Limož će se do kraja ligaškog dela sezone grčevito boriti za plasman u plej-of francuske lige, a Duško Vujošević dovodi pojačanja sa Bliskog i Dalekog istoka gde su sezone završene.

Pre desetak dana Limož je doveo Džozefa Džonsa iz iranskog Azada. Reč je o Amerikancu koji je u Iranu ubacivao 15,2 poena i hvatao 7,2 skoka. Ali, to nije bilo dovoljno da bi se tim Duška Vujoševića našao među osam najboljih timova.

CRNO-BELI SVET: Mačvanu ‘laskavo priznanje’, Dule doveo veliko pojačanje u Limož (VIDEO)

Zbog toga dovedeno je još jedno pojačanje. Naime, Limož je doveo novog pleja. Reč je o Džeromu Randlu, momku koji je nastupao za Adelaidu u Australiji. Tamo je beležio po 20 poena i pet asistencija.

0
0

4 Komentara

  1. Stani malo , ko ovde zeza???? Zar on nije „najbolji“ učitelj i trener koji stvara igrače ??? A da to je bilo ovde , a tamo nema kumova , gepeka , „straže“ i „vratara“ , , koševa iz auta , štipanja , davljenja, otimanja ……. Baš je pravi „stručnjak“ za „titule“ , u uslovima , koje on kreira !!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter