1
Evrokup

FOTO: STARSPORT

ĐORĐEVIĆU, ŠTA ĆEŠ SAD: Štimac ‘izbombardovao’ Karšijaku, Srbin u životnoj formi (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.17 u 21:08

Odigran je prvi meč osmine finala FIBA Lige šampiona u kome je Karšijaka u turskom derbiju savladala Bešiktaš 75:70, ali je Vladimir Štimac ostavio ‘crno-bele’ u igri.

Čovek je u životnoj formi! Vladimir Štimac je ubedljivo najbolji igrač Bešiktaša, a mogao bi da bude i najbolji igrač Lige šampiona, ako crno-beli kojim slučajem stignu do same završnice. Gigant iz Istanbula doživeo je poraz 75:70 od Karšijake u gostima, ali je to dobar rezultat za revanš na svom parketu. Za to je zaslužen reprezentativac Srbije koji je odigrao još jednu fenomenalnu partiju.

Naime, Štimac je na parketu proveo 34 minuta i ubacio je 20 poena. Imao je samo jedan promašaj iz igre 7-8, dok je slobodna bacanja izvodio 6-9. Srbin je imao 13 skokova i jednu asistenciju. Evo kako je to bilo:

(Izvor: YouTube/Basketball Champions League)

Jasno je da će Aleksandar Đorđević biti na slatkim mukama kada bude trebalo da napravi spisak i odluči se za centre koje će voditi u Istanbul.

0
0

1 Komentara

  1. Nije zivotna forma ako odigra dobro protiv Karsijake. Obozavam Stimca, mislim da svaki tim treba da ima igraca sa tolikim srcem bez obzira na ucinak, ali trenutno i Jokic i Kuzmic igraju u zivotnoj formi, tako da treceg centra za reprezentaciju treba traziti u krugu Stimca, Raduljica, Marijanovic.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter