9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PODELJENA MIŠLJENJA: Delije sumnjaju u ‘poštenje’, Grobari u euforiji – ‘Spavaš li mirno, salmonelo’?! (FOTO)

Objavljeno: 28.02.17 u 00:17

Partizan je večeras savladao Mega Leks u Sremskoj Mitrovici rezultatom 87:80, pa se na društvenim mrežama povela polemika.

Među prvima su se oglasili igrači Partizana koji su u petak izašli sa VMA, Vilijem Hečer koji je otrovan usled virusa salmonele koji je zahvatio crno-beli tim i Kenan Karahodžić koji još od meča u Solunu ima povređeno oko.

ABA LIGA: Partizan umalo od gotovog napravio veresiju, pa rešio meč strašnom serijom (VIDEO)

Oni su oduševljeni borbenošću svojih saigrača i pobedom nad velikim protivnikom na gostujućem terenu.

– Odlična pobeda! Ponosan sam kako su se moji momci borili za ovaj trijumf. Nije bilo lepo, ali prihvatamo je! – napisao je Vilijam Hečer.

– Ovi ludaci su neverovatni – glasio je ‘tvit’ Kenana Karahodžića.

Neki ljubitelji košarke, i verovatno navijači Crvene zvezde, prokomentarisali su trijumf Partizana pod velom sumnje da je meč namešten. Među njima se istaklo ovo poređenje:

Međutim, najveći broj komentara bio je od strane navijača Partizana koji su oduševljeni svojim ljubimcima i načinom na koji su bez osam igrača i prvog trenera došli do pobede.

Najistaknutiji su bili ‘tvitovi’ koji su se odnosili na salmonelu, najvećeg protivnika crno-belih u prethodnih desetak dana:

0
0

9 Komentara

  1. Haha koja smejurija, pa zar mogu ovi iz zeleznika da pricaju o namestanju. Isti tim x2, isti gazda, u istoj ligi i u istoj grupi u kupu. Pa zar nekome u opste moze da padne napamet sukob interesa. E moja zvezdo sa malog kalemegdana bila si ekipa dostajna imena… Sa ofmp preparatom sam je ugasila, sahranila, pa sam je vaskrsla….

    0
    0
    Odgovori
    • Gospon toca , pročitaj pravila za kup , gde se grupe određuju na osnovu uspeha u ABA i ligi Srbije , pa onda LUPETAJ NA SVA USTA !!! Nauči pravopis , pohađaj školu , ne beži sa časova Srpskog , pa se javi da komentarišeš ono o čemu nemaš pojma !!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Nekada nas je pustao Obradovic sa Panatinaikosom, prosle i ove godine su cak pricali da su nas i oni pustili da bi usli u plej of,evo sada nas pustila i Mega, a kada se zavrsi plej of Jadranske lige krivi ce biti Tole i Boris Tadic sto i pored svih drzavnih para i politicara-biznismena obogacenih preko noci, KK zvezdaFMP2, sledece godine nece igrati Evroligu. Jao majko moja, mogu samo da zamisljam koliko ce saostenja tada da se izda.

    0
    0
    Odgovori
    • Jako si duhovit, a verujes i u bajke decace… dopisivacemo se posle jos jedne titule Zvezde u ABA ligi, pa cu videti ko ce ti biti kriv sto ste smesni….

      0
      0
      Odgovori
    • Mi dobijamo sve u proseku sa 20 razlike i to sa pola snage.Vas je,recimo Olimpija dobila kad ste bili u punom sastavu a u Bgd ste ih jedva srecno dobili,dok je sinoc njihov trener izjavio kako su srecni sto su izgubili od Zvezde sa samo 21 razlike.Pametnima dosta.
      I jos nesto,mi molimo boga da budete 4.na kraju,da se opet sprdamo s vama.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter