0
Evrokup

EVROKUP: Obradović poveo protiv Markovića u plej-ofu, Hapoel razbio Gran Kanariju

Objavljeno: 28.02.17 u 21:53

Košarkaši Lokomotive iz Krasnodara savladali su na domaćem terenu ekipu Zenita sa ubedljivih 75:52 i tako poveli u plej of seriji.

Već sredinom druge četvrtine mogao se naslutitu pobednik duela u Krasnodaru, kada je domaćin došao do prednosti od 12 poena razlike, a na veliki odmor poneo 10 poena, rezultat je bio 40:30.

Treća četvrtina donela je izuzetno neefikasnu i tvrdu košarku gde su ekipe zbirno ubacile 22 poena (12:10) a meč je prelomljen početkom poslednjeg kvatala kada se domaćin serijom 12:0 odlepio na velikih 63:41 na nekih pet minuta do kraja. Finiš meča bilo je samo odrađivanje posla i ekipa Saše Obradovića došla je do važnog trijumfa.

Najefikasniji u redovima Lokomotive bili su Mardi Kolins i Ian Vujukas sa po 12 poena dok je Vladimir Ivlev dodao 10. Kod gostiju iz Sankt Peterburga po 12 poena postigli su Trevor Mbakve i Sergej Karasev dok je dvocifren bio i Rajan Tulson sa 11. Naš Stefan Marković meč je završio sa svega po tri poena i skoka i jednu ukradenu lotpu sa nešto više od 22 minuta na parketu.

U drugom odigranom meču Hapoel je u Jerusalimu pregazio Gran Kanariju rezultatom 87.67.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter