3
Košarka

FOTO: STARSPORT

VESTI IZ ITALIJE: Bivši centar Partizana slobodan, da li je ovo potencijalno pojačanje crno-belih?

Objavljeno: 25.02.17 u 23:25

Srpski centar napustio je Ređo Emiliju i slobodan je u izboru nove sredine, još uvek nije poznato gde će…

Sava Lešić nije više član Ređo Emilije. On je danas sporazumno raskinuo ugovor sa italijanskim klubom. Kako pišu italijanski mediji, uzrok neočekivanog rastanka jeste drastično umanjenje minutaže, a uzrok je dolazak dva pojačanja, Džavada Vilijamsa i Džalena Rejnoldsa.

Priča se da bi Sava Lešić sada mogao u Španiju, tačnije Betis, a mnogi se pitaju da li bi mogao nazad u Srbiju i Partizan, jer je crno-belima potrebna ‘petica’ pred plej-of ABA lige i u Superligi Srbije.

0
0

3 Komentara

  1. On je postao poznat kao igrac Zvezde a kasnije i Olimpije,niko se i ne seca da je igrao u partizan.Nije lud da dodje i bude ponizavan u plej ofu.

    0
    0
    Odgovori
    • PA VEĆE JE BIO PONIŽAVAN AHAHHAHAHAH VI VEŠTACI JOŠ MALO ĆETE DA SE SLADITE POLAKO SINE VAS NABIJAJU KOMPLEKSI SAMO KAD ČUJETE REČ PARTIZAN.

      0
      0
      Odgovori
      • Sladice se zvezdasi jos minimum dve decenije a posle mozda dodje neka Mega jednu sezonu pa opet mi.Vi se uskoro gasite,ionako ste dodjosi u ovu zemlju.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter