1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

STEFAN BIRČEVIĆ: Nema nas dovoljno ni za normalan trening, utakmicu smo morali ranije da rešimo

Objavljeno: 25.02.17 u 09:48

Jedan od najzaslužnijih igrača za važnu pobedu desetkovanog Partizana nad Zadrom (87:86), posle meča je govorio o delikatnoj situaciji u kojoj se tim nalazi.

Crno-beli su do pobede stigli posle neizvesne završnice, poenima Uroša Lukovića na pet sekundi do kraja iako se čini da su ovaj meč uprkos svemu mogli ranije da reše. Jedan od ključnih igrača u ovom trijumfu bio je Stefan Birčević koji je meč završio sa 26 poena.

U SENCI LUKOVIĆA: Partizanov reprezentativac sjajnom rolom oborio poenterski rekord sezone (VIDEO) (FOTO)

-Mogli smo i ranije da rešimo utakmicu, imali smo 12 razlike pet minuta pre kraja, ali glavno je da smo pobedili. Ne bi trebalo da nam bude izgovor čak ni to što igramo bez ključnih igrača- rekao je krilni centar Partizana.

Partizan je u ovom meču izašao sa najtanjom rotacijom ove sezone, sa svega sedmoricom igrača na terenu a Birčević ističe da velike muke imaju i u samoj pripremi utakmica. Takođe on ističe i da će im mnogo značiti dodatni dan pauze usled pomeranja meča sa Megom.

-Mi znamo između sebe kako je.Čanak i Kecman nisu mogli da održe ni normalan trening, jer nas dođe svega šestorica-sedmorica. Imamo problem da odigramo pet na pet i da postavimo sve što je zamišljeno. Ipak ne smemo da kukamo. Idemo dalje. Na našu sreću, odložena je utakmica protiv Mege. Taj dan će nam mnogo značiti da se odmorimo. Nadam se da će nam se priključiti još neki igrač. Sada smo treći, ali ne odustajemo od tog drugog mesta.- zaključio je Birčević.

Narednu utakmicu crno-beli će odigrati u ponedeljak, kada će gostovati ekipi Mega Leksa.

0
0

1 Komentara

  1. Birca je crno beli kralj !!! Sto se tice ‘brojnosti’, znali smo MI i sa TRI (3) kosarkasa da pobedimo mutanta, samo, sada su jos gore okolnosti po najuspesniji kk Srbije SVIH VREMENA-KKP sto je zabrinjavajuce s’obzirom na neonacisticke i fasisticke metode u 21 veku u Srbiji, a to je izmedju ostalog RASIZAM i TROVANJE „SAMO“ PREMA IGRACIMA SD PARTIZAN !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter