1
Košarka

FOTO: STARSPORT

MALA ŠALA: Grbović govorio o kvalitetima Vrapca, a onda je kolega Tegletija nasmejao sve (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.17 u 22:10

Bilo je veoma zanimljivo u poslednjoj emisiji Zona Press autora Vladana Tegletije u kojoj su gosti bili Milan Gurović i Goran Grbović.

Naravno, tema su bile utakmice Crvene zvezde i Partizana u Evropi, a posebno se polemika povela o porazu Partizana od PAOK-a u FIBA Ligi šampiona. Tako je legenda crno-belih Goran Grobović pitao Vladana Tegeltiju zašto je Adin Vrabac dobio ugovor na dve godine, a na konstataciju voditelja zato što je reprezentativac BIH, popularni Grba je upitao:

– Reprezentativac Bosne? I..

A, Tegeltija je odgovorio:

– Hercegovine.

Dijalog možete pogledati na 1:21:15 snimka:

(Izvor: YouTube/Sos Kanal)

0
0

1 Komentara

  1. Grba je objasnio sve ovom prepotentnom,ostrascenom i iznad svega nekorektnom novinaru.Da je ova drzava kako bi trebalo da bude,pravna i da postoji zakon,Tegeltiju bi skinuli sa svih televizija i zabranili njegov nastup.Emisije su odlicno zamisljene i takve trebaju ljubiteljima kosarke ali bez ovakvog novinara,koji je zapravo samo portparol jednog kluba i u svakoj emisiji vredja samu drzavu,kosarkaski savez i pojedince koji su dali mnogo ovo sportu,samo zato jer ne pripadaju njegovom klubu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter