8
Košarka

FOTO: HOTSPORT

I STRANCI JOJ SE DIVE: Slika iz finala Kupa Koraća u Nišu zapalila internet! (FOTO)

Objavljeno: 21.02.17 u 11:28

Izuzetna slika osvanula je na stranici ‘Ultras World’ i zadobila velike simpatije navijača iz svih krajeva sveta.

Radi se o slici Delija sa finala Kupa Radivoja Koraća koji su, podsećamo, u dvoranu ušli sa zakašnjenjem od dvadesetak minuta.

Kada su se smestili, davali su veliku podršku svojim ljubimcima na parketu, a tom prilikom koristili su i baklje, koje nisu prikladne sportskoj dvorani, ali su ovu sliku baš zato ulepšale.

Baklji je bilo i sa druge strane, među pristalicama Partizana, ali nikako se ne može opravdati ubacivanje istih na teren, jer je poznato da je baš zbog toga pre dve večeri u Nišu bilo povređenih.

0
0

8 Komentara

  1. Kada zvezdasi pisu o postenju nema boljeg vica od toga.Pricate kao papagaji da je Partizan „hrvatski klub“ a i vama prvi cak pocasni predsednik Hrvat.Za vas su igrali Boro Cvetkovic i Prosinecki.Vi pricate o postenju a Slavko Sajber opet gle cuda Hrvat Zvezdi poklanja DVE TITULE!?VIp pricate o dobroti a na „marakani“kao divle zveri juriste igrace i sve sto je predstavljalo Partizan.
    Niko ovde nije bas cvecka ali to niste ni vi.Razlika je samo u tome sto ste bre mnogo bolesni narcisi.To bas i nije laka bolest ali je tipicna za vas….

    0
    0
    Odgovori
  2. Najnormalnije da ce se ceo svet diviti Zvezdinim navijacima a da ce se neki sami hvaliti i pisati o sebi.Oduvek se znalo ko je prvi na ovim prostorima i medju najboljim u svetu.

    0
    0
    Odgovori
  3. „Dive“, KO se divi toj slici, GDE FUDBALSKI „navijaci“ FKcz NADOMESCUJU KOSARKASKE u NEDOSTATKU KOSARKASKIH navijaca u novoosnovanom kk frankenstajnu u vidu sadasnjih IZRENTIRANIH PANTERA u zamenu za novac od OSNIVACA KK MUTANTA, TOLIKO O NAPRASNOJ „LJUBAVI“ prema NOVONASTALOJ PROJEKCIJI MALIH „ORGANA“ .!. XXAAXXAA .!. PS Da li se ‘stranci’ „DIVE“ i TROVANJU „SAMO“ KOSARKASA PARTIZANA..JOS SE CAKA NA „ODGOVOR“….KAO I NA „SLUCAJNO“ ESKALIRANJE RASIZMA OPET PROTIV IGRACA PARTIZANA, nesto je ovde „PUNO SLUCAJNOSTI“ i SVE NA „STETU“ SD PARTIZAN.. .!. XXAAXXAA .!. „Vanzemaljci, cia, Bia…“ ILI JE NESTO „DRUGO“ PO SREDIII..??!!!

    0
    0
    Odgovori
    • A kada je „celavi prepotenko“ tako nazvan od kolege koji ga je nasledio na klupi kluba kojeg je upropastio prosipao rasizam po sloveniji zasto tada nisti osudili taj cin pisveg clana jugoslovensgok sportskog drustva, koji se igrom slucaja vraca na mesto trenera kluba koji je u proslom rezimu i garnituri vlasti otimao, i uzimao sve sto mu padne pod ruku, gde utakmice za trofeje nisu mogle da se zavrse jer se unapred znalo ko trofeje osvaja, bez obzira na kvalitet i prikazanu igru, ali posto rezimskim slugama nije bio bitan obraz i cast vec im je samo bilo bitno da se opravdaju pred drzavnim ulagacima morali da pokazu i neko dostignuce a nacin na koji se stize je bio nebitan, toga se ne secata ? pogledajte ko vam sada vodi klubove covek iz fudbalskog sektora govori o vaterpolu i pljuje ministra istog onog kome se predsednik veterpolo kluba partizan zahvaljuje na pomoci, pljujete drzavu imate 3 drzavna sponzora, pljujete garnituru koja ja na vlasti a koja vam spasava kosarkaski klub, takodje mi je interesantno da stalno komentarisete o zezdi da li zbog kompleksa ili zbog epiteta da ste treci najveci hrvatski klub to mi nije jasno, pozz

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter