Osvojiš trofej u Kupu i već misliš da ti nema ravnog, a vrlo je verovatno da jedino zajedničko sa najboljim plejmejkerom u Evropi ima nadimak.

Organizator igre turskog Banvita, Džordan Teodor, koji je u tamošnjoj košarci poznat i kao ‘Banvit Betmen’ posle osvajanja Kupa i pobede u finalu protiv Anadolu Efesa dao je izjavu koja je indirektna ‘prozivka’ i našem asu, Milošu Teodosiću.


Možda se kapiten Srbije i plej CSKA neće obazirati na ovakav ‘let’ Tea iz Turske, jer je između njih mnogo klasa razlike, zato je ova izjava još čudnija.

– Hteo sam puno toga da dokažem i uspeo sam da prezentujem da sam najbolji plejmejker u Evropi. Ima sjajnih igrača, ali da, igram na izuzetno visokom nivou, iako bez svojih saigrača ne bih bio ništa. Oni su mi omogućili da radim ovakve stvari na terenu – izjavio je Džordan Teodor, a njegove reči prenosi portal ‘Eurohups’.

U finalu Kupa Turske ‘Teo iz Banvita’ ubacio je 19 poena i zaista bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje trofeja, ali je sa ovom izjavom baš preterao. Bez obzira na ovaj nastup iz finala:

(Izvor: youtube / Zelimir HBK)