3
AdmiralBet ABA Liga

BUDUĆNOST PARTIZANA: Tanasković – 19-godišnjak koji je večeras eksplodirao u Nišu (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.17 u 22:05

Partizan je večeras dobio Dunav u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, ali je dobio i momka koji je veliki zalog za budućnost.

Aleksandar Džikić je ostao u hotelu zbog stomačnog virusa, u Čair nije došao ni Vil Hečer, ali jeste jedan dečak za koga se mislilo da bi mogao da dobije pet minuta, ako ne i manje. Ali…

Momak ne da je dobio šansu, već je bio jedan od najzaslužnijih za pobedu crno-belih i imao je veliki broj indeksnih poena. Reč je o 19-godišnjem krilu Nikoli Tanaskoviću koji je za 25 minuta na parketu ‘upisao’ svoj prvi dabl-dabl u dresu ‘parnog valjka’.

KRK: Dunav bio virovit u prvoj četvrtini, ali ga je Partizan lako preplivao (VIDEO)

Tanasković je upisao deset poena uz šut iz igre 5-9 i 0-1 za tri. Uhvatio je 11 lopti, dodao jednu asistenciju i udario jednu blokadu. Dokaz da Partizan ima zalog za budućnost i da nije tim bez perspektive.

PREKID U NIŠU: Novica Veličković molio Grobare da puste da se utakmica nastavi (VIDEO)

Evo i najzanimljivijih detalja utakmice iz Niša i asistencije Nikole Tanaskovića u njima:

(Izvor: YouTube/Навијачи Партизана)

0
0

3 Komentara

  1. Zbog ovakvih igraca mi nije jasno sta ce nam Robinson i Gordon, ali i zasto i koliko cemo da trpimo Andrica, koji nije igrac ni za KLS, sto se posebno videlo i veceras. I jos nesto u vaznim i teskim utakmicama Gordon se uigrava i gura sto vise, to nas je u nekoliko slucajeva skupo i kostalo, a veceras kada treba da dobije sansu da se uklapa u ekipu jer nas njegove stalne greske ne bi mnogo kostale, on sedi na klupi.

    0
    0
    Odgovori
    • Дао је 10поена из 10шутева NBA тиму из Старих Бановаца.и одмах је врхунски играч.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter