6
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Zvezda u usponu dolazi iz Crvene zvezde? (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.17 u 16:35

Košarkaš Crvene zvezde, Marko Gudurić, nalazi se u najužem krugu kandidata u izboru za najboljeg mladog igrača Evrolige.

Crveno-beli „snajper“ bi mogao da nastavi niz uspeha srpskih košarkaša u ovoj katergoriji, pošto su ovo laskavo priznanje prethodno osvajali Bogdan Bogdanović (dva puta uzastopno) i Novica Veličković.

Protivkandidati Guduriću u trci za ovaj trofej biće Luka Dončić iz Reala, Čedi Osman (Efes), Ante Žižić (Darušafaka), Aleksandar Vezenkov (Barselona).

Izvor:Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL

0
0

6 Komentara

  1. Zvezdaš sam al Gudura ovu nagradu nije zaslužio i Doncic i Zizic su ove godine rasturali kad god su igrali pa više je Hrvat pokazao za ovih par utakmica u El nego Gudura cele sezone. ..Gudura je naš najlošiji i igrač ove sezone.po meni nagrada Doncicu

    0
    0
    Odgovori
  2. Lepo je sto je gudura u tom krugu igraca ali on vec neko vreme pruza slabije partije. Cini mi se da ce Doncic uzeti tu nagradu. Gudura je prosle sezone zasluzio tu nagradu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter