2
Košarka

BOBAN MARJANOVIĆ: Ne propuštam Zvezdine utakmice, ako Sale pozove tu sam! (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.17 u 17:45

Centar Detroita govorio je za specjalizovani sajt „Eurohoops“ o svom bivšem klubu ali i o eventualnom nastupu za reprezentaciju.

Mnogi su pomislili da će prelaskom u Pistonse, popularni Bobi dobiti više prostora za igru, međutim za sada to nije tako. Naš centar je u timu iz Motor sitija tek treći izbor trenera, iza Dramonda i Bejnsa pa šansu i dalje dobija na kašičicu.

Ipak srpski gorostas se ne žali, već ističe da je srećan u novom klubu i smatra da šansa mora da dođe ukoliko nastavi dobro da radi.

-Prethodna godina bila je moja prva u NBA ligi. Bio sam veoma srećan zbog prilike koju sam dobio, ali i zbog činjenice da mi je prvi klub bio jedan od najboljih na svetu – San Antonio Spars. U Pistonsima sam dobio drugu šansu. I ovde zaista uživam, okružen sam divnim ljudima. Dobrim saigračima, trenerima… Preostaje mi da nastavim da se borim za svoje mesto i vreme na parketu, ali i da radim na sebi kako bi bio bolji- započeo je razgovor Marjanović.

On ističe da je uprkos velikoj udaljenosti i dalje pomno prati situaiciju u Crvenoj zvezdi, i njihove blistave partije u Evroligi.

-Pomno pratim dešavanja u Evroligi. Imam vremena da ispratim mečeve jer se igraju u vreme ručka po ovdašnjem vremenu. Zvezdine mečeve ne propuštam, stalno gledam šta se dešava. Ako nekada ne mogu da pogledam ceo meč, obavezno ispratim pregled najzanimljivijih detalja. Takođe, moram da istaknem da Zvezda igra neverovatno. Pobedili su sve velikane evropske košarke, i to ne sa pet poena razlike, već sa po 10, 15. Veoma je teško kada gostujete Zvezdi jer navijači daju energiju igračima, daju im krila da igraju bolje. Ali, počeli su da igraju sjajno i kao gosti, a zasluge za sve to idu na račun Dejana Radonjića, koji im omogućava da rade odličan posao na terenu.- ističe naš centar.

Izvor:Youtube/Eurohoops TV

Naravno kada je u pitanju evropska košarka uvek aktuelna tema je i Miloš Teodosić, kao i njegov potencijalni prelazan u najjaču ligu sveta.

-On može da igra gde god želi. Teo je veliki i veoma pametan igrač. Ima istančan osećaj za košarku i sjajan pregled igre. Ne dešava mu se da pomeša ljude na parketu (smeh). Verujem da postoje odlične opcije za njega ovde u NBA ligi.- ističe centar Detroita.

Na kraju neizostavno pitanje je i oko njegovog nastupa za reprezentaciju, budući na pomalo zamršene odnose sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem. On ističe da njegova želja da zaigra za nacionalni tim nije sporna.

-Nadam se. Iskreno se nadam da ću biti deo tima, ali… To zavisi samo od Aleksandra Saše Đorđevića. Na selektoru je da odluči da li sam mu potreban ili ne. Ako jesam, dolazim. – zaključio je razgovor Marjanović.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter