4
AdmiralBet ABA Liga

Sport Kosarka Basketball Eurobasket 2007 Spain Spanija European Basketball Championship Evropsko Prvenstvo u Kosarci Srbija Izrael Israel Serbia Loncar 5.9.2007. photo: Pedja Milosavljevic

NIKOLA LONČAR: Moj Partizan može mnogo!

Objavljeno: 15.02.17 u 11:05

Slavni košarkaš Partizana i reprezentacije Jugoslavije Nikola Lončar govorio je o sezoni crno-belih i pohvalio rad trenera Aleksandra Džikića, kao i pravog kapitena Novicu Veličkovića.

On je u razgovoru za Kurir istakao da se Partizan koliko-toliko stabilizovao, da su se kockice poklopile i da su dometi crno-belih nepredvidivi, ali da mogu mnogo.

– Baš mi je drago zbog Partizana. Mogu da vam kažem da sam prijatno iznenađen sezonom, igraju iznad svih očekivanja. Sad, koji su njihovi dometi i šta mogu da osvoje, to je teško predvideti, ali verujem da mogu daleko. Navijam za to, naravno – istakao je Nikola Lončar iz Madrida, ali i istakao da je Zvezda veliki favorit u ABA ligi.

RAZOČARENJE: Ova vest će iznervirati Delije i Grobare pred Kup Radivoja Koraća (ANKETA)

– U ABA ligi je Zvezda apsolutni favorit, ali drugo mesto na tabeli regionalnog takmičenja uliva nadu. Partizan može biti drugi. Što se tiče FIBA Lige šampiona, moram da budem iskren, nisam nešto pratio, ali pobeda crno-belih u Solunu, a pre toga trijumf nad Zvezdom, izuzetno će značiti ovom timu u nastavku sezone.

OGLASILA SE CEDEVITA: Žalimo zbog incidenta koji je ukaljao jednu lepu košarkašku priredbu

Nikola Lončar je pohvalio trenera Aleksandra Džikića i Novicu Veličkovića koje smatra ‘motorima’ Partizana.

– Partizan je prošao kroz težak period. To se najbolje moglo videti prošle sezone, ali kockice se polako sklapaju i srećan sam zbog toga. Mislim da je Džikić odlično uradio svoj deo posla, a tu je i Novica Veličković, koji kapitenski predvodi igrače.

0
0

4 Komentara

  1. Ako smatras da je mnogo to sto ce biti finalisti naseg kupa,mada i to zavisi od Mege,kako bude igrala te veceri ili finalist nase lige i polufinalista Aba lige,tad je ok tvoj misljenje.Stvarno su dosta napravili do sada,sa ovakvim timom ali to im je maksimum.Nema teorije da budu drugi na kraju Aba lige a treci ce verovatno biti,s tim sto ce ih Cedevita otresti na kvalitet ali osvetice ih Zvezda u finalu,ne brini.U ovom smesnom kupu sto se takmice,dobili su Paok,koji je na nivou Krke,mozda i slabiji i njih ce proci ali vec Tenerife je nepremostiva prepreka i tu im se zavrsava sezona,kao i ambicije.Za bilo sta vise nemaju kvalitet a ne verujem da ce sudije da se brukaju u plej ofovima bilo kog takmicenja,kao sto su protiv Zvezde,kad su sve zivo svirali za njih.Mozda pokusaju u nasem kupu,pod pritiskom Danilovica,da sude slicno ali tu ce Zvezda igrati ozbiljnije i nema sta da traze i sa sudijama.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter