3
Košarka

FOTO: STARSPORT

‘KUP GROZNICA’ I NEOČEKIVANA PROGNOZA: Bivši igrač ‘večitih’ dao prednost – Partizanu! (VIDEO)

Objavljeno: 15.02.17 u 19:07

Uoči početka Kupa Radivoja Koraća mnogi smatraju da je Crvena zvezda veliki favorit, ali ne i bivši igrač beogradskih rivala, Milan Gurović.

Nekadašnji košarkaš Partizana i Crvene zvezde i bivši trener FMP-a, ‘izašao je iz koloseka’ i prednost pred turnir Kupa Radivoja Koraća dao je crno-belima, uprkos tome što su beogradski crveno-beli ove sezone ubedljivo najbolji klub u regionu.

– Svi pričaju o Crvenoj zvezdi i Partizanu. Mislim da Mega Leks mnogima tu može da pomrsi račune. Zvezda je oslabljena neigranjem pojedinih bitnih košarkaša. Crveno-beli nisu ogromni favoriti – podvukao je Gurović za ‘Alo’.

SVE JE SPREMNO: Hala u Nišu čeka Zvezdu, Partizan i ostale učesnike Kupa Radivoja Koraća (FOTO)

Partizanova prednost su, prema Guroviću, motivacija i duža klupa usled manjeg broja povreda.

– Partizan je vrlo motivisan. Ako u eventualnom finalu budemo gledali večiti derbi, smatram da Partizan ima blagu prednost – istakao je Gurović.

Povrede su bile jedan od segmenata poslednjeg derbija koji je Crvena zvezda izgubila, a videćemo hoće li doći do novog okršaja ‘večitih’ u finalu i istog ishoda.

(Izvor: youtube / ABA liga j.t.d.)

0
0

3 Komentara

  1. ..i cica odjavio coksa i dao mu .!. po zasluzi, shvatio i on da ovaj ‘putuje’ u jednom smeru i na vreme hoce ponovo da se vrati u staro crno-belo jatooo .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovog Tegeltija uzeo pod svoje,gostuje u njegovoj emisiji,ne govori ono što misli i što je ranije pričao a sigurno očekuje da mu ovaj omogući pronalaženje nekog angažmana,kao trener jer je stalno pred gledaocima.Srećom,toliko je loš prognozer da se uvek dešava,suprotno od njegove prognoze.Prvo je prognozirao da će Zvezda bez poraza osvojiti Aba ligu a oni pustiše partizan da ih pobedi,doduše uz obilnu pomoć sudija.Zadnji put je prognozirao da će Olimpija pobediti FMP u gostima i partizan Cedevitu a svi znamo da se suprotno dogodilo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter