0
Košarka

SELEKTOR HRVATSKE: Zvezda je najprijatnije iznenađenje Evrope, Jokiću kapa do poda (FOTO)

Objavljeno: 14.02.17 u 23:40

Izabranik reprezentativaca naših suseda ponovo je hvalio crveno-bele.
Pored Crvene zvezde, Aleksandar Petrović je reči hvale uputio i Nikoli Jokiću.

– Nikola Jokić je buknuo onog trenutka kada su u Denveru procenili da treba da mu daju veću minutažu od Jusufa Nurkića. To je tako u životu, došlo je do Nurkićevog trejda u Portland, Jokić se isprofilisao u dominantnu peticu i kapa do poda za ono što je napravio proteklih meseci, kazao je Petrović za ‘Nezavisne novine’.

Oduševljen učinjenim u Evropi, a i na Jadranu, popularni ‘Aca Trica’ je pričao o Zvezdi kao nečemu najboljem što evropska klupska košarka trenutno ima.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Sve osim nove titule Crvene zvezde predstavljalo bi iznenađenje. Ipak, treba predvideti da će u tom eventualnom finalu biti dosta umorni. Treba videti kako će pre svega reagovati Cedevita, rekao je stariji brat pokojnog Dražena Petrovića.

Selektor nacionalnog tima Hrvatske je upozorio na mogućnost da Darušafaka zapreti šampionu ABA lige koji još uvek nije završio posao u Evropi.

– Naravno da je to iznenađenje. Sada su vezali neke poraze, ali to je bilo očekivano. Ništa nije gotovo, Darušafaka zaostaje samo jednu pobedu i ima prednost domaćeg terena utakmicu poslednje kolo protiv Zvezde. Ipak, bez obzira na to hoće li Zvezda izboriti plasman u top osam, već sada je najprijatnije iznenađenje Evrolige, zaključio je Aleksandar Petrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter