0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OGLASILA SE CEDEVITA: Žalimo zbog incidenta koji je ukaljao jednu lepu košarkašku priredbu

Objavljeno: 13.02.17 u 18:20

Iz redova zagrebačkog kluba izdato je zvanično saopštenje, u kojem izražavaju žaljenje zbog napada na navijače Partizana, ali i oštro osuđuju isti.

U saopštenju se navodi kako je grupa huligana uspela da baci senku na jedan lep sportski događaj, te da takvim stvarima nikako nije mesto u sportu.

-Svi u KK Cedevita smo žalosni zbog incidenta koji je, nakon odlične utakmice održane u izrazito pozitivnoj atmosferi, izazvala nekolicina huligana u ugostiteljskom objektu u blizini dvorane. Kao klub smo ponosni na sportski duh koji vlada na takmičenjima na kojima učestvujemo i oštro osuđujemo svako nasilje, na terenu i van njega. Nasilje stoji direktno protiv svega što sport predstavlja, a mi predstavljamo sport. Žao nam je što je incident posle utakmice zasenio veliki sportski događaj – navodi se u saopštenju Cedevite.

NAPADNUTI GROBARI U ZAGREBU: Huliganizam na delu – letele flaše, blokovi, štangle, ima i razbijenih glava!

Incident se dogodio u nedelju uveče nakon utakmice, kada je grupa maskiranih maloletnih huligana napalo navijače crno-belih u kafiću koji se nalazi uz Dom sportova, gde se obično okuplja uprava zagrebačkog kluba ali i njihovi simpatizeri. Povređeni su jedan navijač Partizana iz Bosne i Hercegovine i konobar kafića, a lekar Cedevite Tomislav Cerovečki ukazao im je pomoć na licu mesta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter