0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN RADONJIĆ: Povrede veliki problem, Dangubić pod znakom pitanja za Kup!

Objavljeno: 12.02.17 u 19:35

Na konferenciji za medije posle utakmice, Dejan Radonjić je najviše pažnje posvetio zdravstvenom biltenu ekipe. Mulaomerović smatra da je presudila duža klupa crveno-belih.

Trener zagrepčana, Damir Mulaomerović, svestan je gde je njegov tim došao pa nije imao šta mnogo da zameri svojim pulenima nakon poraza.

-Čestitam Zvezdi, zaslužena pobeda, Zvezda ima dužu klupu što je i presudilo. I mi smo u problemu sa rasporedom, imamo paklen ritam.

ABA LIGA: Crvena zvezda sa ‘pola snage’ protiv ‘Cibosa’ (FOTO) (VIDEO)

Hrvatski stručnjak smatra da je na posrtanje njegove ekipe u drugom delu sezone značajno uticao odlazak talentovanog Žižića, koji je bio nosilac tima, kao i žestok ritak utakmica.

-Odlazak Žižića nas je poremetio ali to je odluka rukovodstva. Sigurno da nam je značio, žao mi je zbog odlaska, šta je tu je. Takođe je jako teško igrati na tri fronta. Biće bolje kada svedemo sve na dve utakmice.- rekao je Mulaomerović

Košarkaš Cibone, Ante Gospić, čestitao je obema ekipama na dobroj igri.

-Čestitam i Zvezdi i mojoj ekipi, dobar meč smo odigrali, da smo bili agresivniji bilo bi i bolje.- izjavio je on.

Bek Crvene zvezde, Marko Gudurić, smatra da je ovo vrlo važna pobeda za njegov tim, jer je usledila nakon tri vezana poraza.

-Bitna pobeda za nas da se vratimo u pobednički niz. Sledi nam utakmica sa Karpošem i kao i kup i sada se okrećemo tome. izjavio je košarkaš crveno-belih.

Na pitanje o težini rasporeda i treninga, Zvezdin snajper je kratko odgovorio

-Ništa nije teško, ne sme da bude teško, nema umora.- konstatovao je Gudurić

Trener ekipe Crvene zvezde, Dejan Radonjić, na prvo mesto je istakao probleme sa povredama koje muče njegovu ekipu a posledica su zgusnutog rasporeda.

-Previše zgusnut raspored od CSKA do Galatasaraja doveo je do problema sa povredama. Do sada smo dobro pronalazili rešenja i borili se s time, ali sada nam to postaje baš problem i više razmišljamo o konsolidaciji.- rekao je strateg crveno-belih

Što se tiče samog meča Radonjić je kratko prokomentarisao.

-Izgledalo je da smo velikom razlikom rešili sve, ali se Cibona vratila. Međutim to nas nije poremetilo i mirno smo priveli meč kraju.- zaključio je crnogorski stručnjak.

Ono što navijače Zvezde najviše zanima u ovom trenutku je zdravstveno stanje igrača a ono baš i nije najsjajnije. Tu su u prvom planu Nemanja Dangubić, koji je već neko vreme van stroja i Milko Bjelica, koji se povredio tokom druge deonice.

– Što se tiče Dangubića on ne ide u Skoplje, nije sigurno ni da će igrati u Nišu ali će svakako biti tamo. Što se tiče Bjelice više ćemo znati sutra.

Na pitanje o padu forme crveno-belih Radonjić je konstovao sledeće.

-Bio bih zadovoljan da je to u pitanju, ali nije. Previše toga je u rasporedu, prevelika su opterećenja, to postoji kod svih, ali situacija kod nas nije ni malo jednostavna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter